Eksponendid

Innovatsioonikonverentsil osalesid eksponentidena Prototroni kümme parimat meeskonda koos oma prototüüpidega.

Barking

Barking on mobiilirakendus, millega saab soodsaima hinnaga parkida tuhandetel uutel kohtadel Tallinnas.

www.barking.ee

Bikeep nutikas rattaparkla

Bikeep nutikas rattaparkla võimaldab mugavalt ja kiiret jalgratta lukustamist, elektriratta laadimist ja jalgratta jagamist.

www.bikeep.com

Creatomus

Meie lahendus aitab Tallinna paneelelamute ühistutel ja elanikel võrrelda erinevaid tüüplahendusi oma maja ja korteri renoveerimiseks, tellida vajalikud tooted/materjalid ja leida ehitaja.

www.creatomus.com

Genosity

Genosity arendab aparaati ja teste, mis muudavad geeniuuringud lihtsamaks, mugavamaks ja kättesaadavamaks. Esmalt toob Genosity geeniuuringud koolide bioloogiatundidesse, et õpilased saaksid ise enda geene uurida. Kas nende lihased on loodud pigem sprindiks või maratoniks, kas neil on kaasasündinud toidutalumatusi, kas neil on mõni geneetiline supervõime nagu ülitugevad luud ning paljud teised küsimused saavad peagi vastuse õpilase enda töö tulemusena.

www.genosity.org

Katalüsaator

Nanomaterjalist metaani tootmise katalüsaator.

solO termostaat

solO termostaat – Vabane süütundest põrandakütte kasutamisel ning aita kaasa taastuvenergia levikule. Tark termostaat, mis kasutab odavat ja rohelist elektrit.

www.smartloadsolutions.eu

Trackly

Trackly, laste tuvastus, jälgimise ning maksesüsteem mänguväljakutele/muuseumitesse.

www.trackly.co

UniveRDID

Toode UniveRDID on välja töötatud narkootiliste ainete tarbimise analüüsil tollis ja politseis.

Wisemile

Sotsiaalne transpordivõrgustik reisijate- ja pakiveoks.

www.wisemile.ee

Woodengrill

Woodengrill toodab ühekordseid puidust 100% naturaalseid grille, mis annavad grillisõpradele võimaluse grillida kiiresti ja maitsvalt, kus iganes soov grillida, sealjuures pakkudes seda kõike kiirgrilli kolmplekslahendusena: vardad, tikud, ühtlane kuumus grillimisel ning kuumakindel alus. Grillisõprade puidugrill!